Fight fight win win win win!

Puh...! Fredag kväll, har hållt mig till schemat hela dagen. Längtar till den dagen jag inte behöver tänka på det så jävla mycket hela tiden. Men fan vad jag är stolt över mig själv, jag blev erbjuden godis två gånger, läsk två gånger och snabbmaten ratade jag. Pruod!

Jag antar att det lönar sig, jag märker direkt på min mage att den blir mindre och jag känner mig smal. Det är det som är så jävla skönt!
Även om dagen var väldigt ansträngande för att jag inte fick i mig tilllräckligt mycket energi så jag blev trött, hängig och svag. Men det är värt det!

Lite ändringar men bara till det bra. Har inte ätit någon clementin idag så det är -50kcal
Sen åt jag inte hamburgaren utan burksoppa och det var 220kcal/ 100g
Jag tror knappast att lunchen blev 100 kcal för jag käkade bara lite mer än en halv tallrik med brocolli så det är högst 50kcal vilket betyder att jag går -50 kcal där med.

Sammanlagt idag: 750 kcal minus 180kcal= 580 kcal

Har tränat idag! Riktigt hårt. 40 minuters dans och styrketräning. Igår tränade jag också. Och i onsdags också! Jag har gått idag också... rört på mig, tagit trapporna. Motivationen är på plats och för en jävla gångs skull har jag följt planeringen! Hur mycket bättre kan min dag bli, nä justdet jag ska gå och hämta ut min Iphone nu också så DAGEN ÄR JÄVLIGT BRA!!!!

My god detta kan inte stämma! 580 kcal! Typ tre gånger så mindre än man ska få i sig dagligen... Jag kan inte fatta att jag klarade detta och att jag har fått i mig av alla näringsämnen man ska ha.


Matschemaa

Jag tänker inte berätta vad jag har käkat idag. Utan ett strikt schema tror jag inte att jag klarar mig så bra faktiskt. Så det är precis vad jag ska göra nu. Ett matschema för imorgon!

Frukost: Äpple, jag får i mig kolhydrater men det är fortfarande ganska kalorisnålt: 59 kcal
Ägg, får i mig proteiner: 75 kcal
Gurka: Så jävla gott och innehåller massa vegetabiler: 11 kcal/ 100g
Dricka: Te utan socker med mjölk

Sammanlagt ca 160 kcal

Mellanmål:
Banan: 104 kcal

Lunch:
Skolans skitmat, endast sallad och vatten! Högst 100 kcal

Mellanmål: Clementin:
50 kcal

Middag: Brocolli
27 kcal/ 100g  och hamburgare 280 kcal

Sammanlagt för dagen om jag håller schemat: 750 kcal

Dricka massor av te och kaffe utan socker i, dricka massa vatten, träna så mycket jag kan. Gå promenader, röra på mig, göra situps armhävningar pch rygglyft....




I´m Serious 8e februari 2012

Här får ni något som kanske vinner ert förtroende (eller jag menar kanske mitt eget)... Mina mått och bild på mig idag den 8/2 2012

Midja: 83cm
Höft: 98cm
Stuss: 100cm
Bröst:96cm
Lår: 56cm
Vad:36cm
Handled: 17cm
Mitten av underarmen: 22cm
Överarmen: 32cm

Exposed!


Jahapp såhär ser jag ut efter att ha ätit en massa jävla skit idag, har nog inte ätit så mycket på länge! Käkade två portioner till lunch, två mackor till frukost, tre frukter, lite chips och lite jordnötsbågar, lite lakrits, lite crunch med mjölk o ja gud vet vad.... Ja justdet fläskfilé och två korvar med massa fullkornspasta.... YEAH!
Inte konstigt att jag satt med fingarna i halsen innan. Men då tog jag tag i kragen och tänkte "Det är en ny dag imorgon!"
Det jag gjorde fel idag kan jag rätta till imorgon. Göra det bästa av dagen. Därför visar jag detta, för det ärhelt sjukt att jag gör det men jag vill visa mig själv att jag vill och kan! So.... Äta och träna regelbundet right?

Tips!

Ett tips till mig själv. Söndagar är dagar man inte gör någonting, då kan jag planera veckan, planera träning utifrån den veckan, göra en matlista på vad jag ska käka i veckan, och sätta upp ett mål! Perfekt Perfekt!


Looking down to the ground

Jag vet att jag inte verkar veta vad jag håller på med, jag skriver vad jag ska göra också blir det oftast tvärt om. Jag verkar amatöraktig och omotiverad. Men det är just vad jag är!
Jag är ny med detta, att faktiskt kämpa för vad jag vill istället för att skada mig själv genom tröstätning. Jag har sedan många år tillbaka haft ångest och hat mot mig själv för att jag känner mig så misslyckad. It´s in my head.
Varje väg/resa börjar med ett steg

Jag måste få testa mig fram, känna på det. Jag är fruktansvärt bra på att planera men inte på att följa planering. Ja jag är omotiverad för jag är rädd att jag ska göra fel och hata mig själv för det. Jag ger upp efter minsta motgång fast att detta är mitt mål, fast att jag mår skit över att inte kämpa. Jag har ju kontrollen egentligen men jag använder den inte. Jag vill ju klara detta, jag vill kämpa, våga släppa och skapa nya rutiner, följa min planering och träna tjockigheten av mig. Jag är trött på att hela tiden tänka hur jag ser ut och kolla ner, jag är trött på dåligt självförtroende, jag är trött på mitt självhat och på att inte få känna att jag lyckas.

Jag vill börja med små steg.
Det viktigaste är att ta sig tiden att träna och äta rätt, planera, följa det och motiveras!

Jag ska känna mig fram, göra detta utan krav, andas och kämpa uttahelvete!

Allting är ju bara dumma och idiotiska rutiner. Börjar jag med nya rutiner så smått kommer de snart sitta. Jag tror på mig själv, att jag kan. FÖR ATT JAG VILL!

Topp hälsa här kommer jag!
Nystart forever!
Självförtroende!

Focus on the goal. Fight for what you want and don´t give a FUCK

Jag kan inte lova någonting förutom att jag ska försöka. Jag ska kämpa. Jag vill kämpa. Jag försvinner nu. Det gamla jag finns inte längre. Min mamma fick mig att blöda idag. Både utanpå och innuti så jag tänker inte fortsätta som jag gör. Jag tänker leva mitt liv till fullo som jag vill ha det. Jag tänker bli smal, så fuckingjävlasmal så att hela mitt förflutna förvinner på tre röda. Jag vill inte leva i mitt förflutna längre. Så nu tänker jag spy upp det, skära mig och svälta mig tills jag mår sämre än jag gör nu om det nu går....




RSS 2.0