Fight fight win win win win!

Puh...! Fredag kväll, har hållt mig till schemat hela dagen. Längtar till den dagen jag inte behöver tänka på det så jävla mycket hela tiden. Men fan vad jag är stolt över mig själv, jag blev erbjuden godis två gånger, läsk två gånger och snabbmaten ratade jag. Pruod!

Jag antar att det lönar sig, jag märker direkt på min mage att den blir mindre och jag känner mig smal. Det är det som är så jävla skönt!
Även om dagen var väldigt ansträngande för att jag inte fick i mig tilllräckligt mycket energi så jag blev trött, hängig och svag. Men det är värt det!

Lite ändringar men bara till det bra. Har inte ätit någon clementin idag så det är -50kcal
Sen åt jag inte hamburgaren utan burksoppa och det var 220kcal/ 100g
Jag tror knappast att lunchen blev 100 kcal för jag käkade bara lite mer än en halv tallrik med brocolli så det är högst 50kcal vilket betyder att jag går -50 kcal där med.

Sammanlagt idag: 750 kcal minus 180kcal= 580 kcal

Har tränat idag! Riktigt hårt. 40 minuters dans och styrketräning. Igår tränade jag också. Och i onsdags också! Jag har gått idag också... rört på mig, tagit trapporna. Motivationen är på plats och för en jävla gångs skull har jag följt planeringen! Hur mycket bättre kan min dag bli, nä justdet jag ska gå och hämta ut min Iphone nu också så DAGEN ÄR JÄVLIGT BRA!!!!

My god detta kan inte stämma! 580 kcal! Typ tre gånger så mindre än man ska få i sig dagligen... Jag kan inte fatta att jag klarade detta och att jag har fått i mig av alla näringsämnen man ska ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0