Nu kör vi!

Godmorgon, tack för alla SUPERFINA kommentarer, vi ska klara detta tillsammans! <3 har sprungit imorse och nu taggar jag för nationella!

BEACH 2012!


Kommentarer
Postat av: i

sv: Haha du är också så himla fin, du är värd all lycka <3 hur är det med dig? ja men precis, jag brukar inte vara den som hoppar över skoldagar om jag inte är sjuk men senaste tiden har jag inte orkat gå dit , men nu den senaste veckan har jag vart där varje dag, och nationella är avklarade och gick bra! känns så underbart <3! ;D

2012-04-27 @ 12:55:23
URL: http://troochtvivel.webblogg.se/
Postat av: Missa

Tack för de fina och peppande orden, du är sjukt duktig du med. Ibland så blir det så att man fastar och börjar hetsa redan vid 17.00 tiden samma dag - hände 3 ggr i rad fö mig, vet faktist inte vad som styr det. Tur? Beslutsamhet? Jag fick nog, vill ha resultat, står inte ut! Först när jag inte står ut tröstäter jag men tillslut tröttnar jag på de x) då tar jag tag i mig själv!



Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min viktresa. Har aldrig vägt över 53~ men jag vill helt enkelt vara smalare än vad folk anser vara "normalsmalt" jag vill vara smalsmal och så har jag aldrig gillat mat och mina matrelationer är och har alltid varit lite störda.. just nu är jag någonstans på 48 kg. För att gå ner snabbt i vikt fasta flera dagar, efter dag 3 bränner du fett. dag 1-2 mat & vätskevikt. Men framförallt skippa kolhydrater och håll dig på lågt kcal intag per dag. Träna om du inte har alltför mkt muskler.. det är väl de x)

2012-04-27 @ 17:37:58
URL: http://perfectlythin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0